Focus Konstruksjon Betong

Focus Konstruksjon Betong er en tilleggsmodul til Focus Konstruksjon som utvider programmet med støtte for betong og armering

Med denne modulen kan du lage betongkonstruksjoner, legge inn armering og utføre kapasitetskontroll etter gjeldende betongstandard, Eurocode 2

Image

Funksjoner i Betong-modulen

Tverrsnitt i Betong

I Focus Konstruksjon Betong kan du dimensjonere enkle bjelker, dekker, skiver og tredimensjonale rammer. Det er fullt mulig å kombinere ulike materialer i programmet, så hovedrammesystem i betong, påbygg i stål og/eller tre håndteres lett. Ulike tverrsnittsalternativer for T-tverrsnitt, rektangulære eller sirkulærsylindriske tverrsnitt følger med programmet. Du kan også enkelt utvide disse med egne tverrsnittsvalg.

Armering

Med Focus Betong kan du generere armeringsforslag automatisk basert på påført belastning. Dette armeringsforslaget kan enkelt redigeres manuelt. Focus Konstruksjon beregner også nødvendig armering i henhold til gjennomlokking i skallet. For betontgskall er det mulig å sette ut areal- og skjærarmering med armeringsforslaget eller sette ut manuelt med tegnemodus.

Avansert utregning gir korrekte resultater

Focus Betong gir resultater for kombinert kontroll for moment og aksialkraft inkludert knekning og kombinert kontroll for skjærkraft og torsjonsmoment. I tillegg kommer risskontroll i bruksgrensetilstanden. Nedbøyningsberegningen i bruksgrensetilstanden tar hensyn til både kryp, svinn og opprissingsgrad i alle snitt langs segmentet.

Focus Konstruksjon Betong:
Fast lisens kr 7 150 per år
Flytende lisens kr 8 760 per år

NB! Du må allerede ha Focus Konstruksjon for å kunne bruke Betongmodulen

Image

Modellering og dimensjonering av betong blir enkelt med Focus Konstruksjon Betong

Kjøp Focus Konstruksjon Betong


Fast lisens

7 150,-

årlig abonnement
  • Låst til én maskin
  • Best egnet når programmet kun skal benyttes på en maskin.
Kontakt oss

Alle priser er oppgitt eks. mva.
For spørsmål angående våre priser eller produkter, ikke nøl med å kontakte oss!