Focus Konstruksjon

Program for å gjøre beregninger av både små og store konstruksjoner i ulike materialer.

Focus Konstruksjon Betong

Focus Konstruksjon Betong er en tilleggsmodul til Focus Konstruksjon som utvider programmet med støtte for betong og armering.

Med denne modulen kan du lage betongkonstruksjoner, legge inn armering og utføre kapasitetskontroll etter gjeldende betongstandard, Eurocode 2.

Hva er Focus Konstruksjon?

Focus Konstruksjon er et program for å gjøre beregninger av konstruksjoner.

Programmet gjør det enkelt å modellere alt fra små til store eller komplekse konstruksjoner. Det er lett å få et korrekt lastbilde og dermed få riktige resultater. Du kan kjøre et bredt spekter av analysetyper, både statiske og dynamiske. Programmet er alltid oppdatert i henhold til gjeldende standarder og lager nødvendig dokumentasjon.

Statikk

Les mer

Klikk her


Betong

Les mer

Klikk her

Stål

Les mer

Klikk her

Tre

Les mer

Klikk her

Dynamikk

Les mer

Klikk her

Funksjoner i Betong-modulen

Tverrsnitt i Betong

I Focus Konstruksjon Betong kan du dimensjonere enkle bjelker, dekker, skiver og tredimensjonale rammer. Det er fullt mulig å kombinere ulike materialer i programmet, så hovedrammesystem i betong, påbygg i stål og/eller tre håndteres lett. Ulike tverrsnittsalternativer for T-tverrsnitt, rektangulære eller sirkulærsylindriske tverrsnitt følger med programmet. Du kan også enkelt utvide disse med egne tverrsnittsvalg.

Armering

Med Focus Betong kan du generere armeringsforslag automatisk basert på påført belastning. Dette armeringsforslaget kan enkelt redigeres manuelt. Focus Konstruksjon beregner også nødvendig armering i henhold til gjennomlokking i skallet. For betontgskall er det mulig å sette ut areal- og skjærarmering med armeringsforslaget eller sette ut manuelt med tegnemodus.

Avansert utregning gir korrekte resultater

Focus Betong gir resultater for kombinert kontroll for moment og aksialkraft inkludert knekning og kombinert kontroll for skjærkraft og torsjonsmoment. I tillegg kommer risskontroll i bruksgrensetilstanden. Nedbøyningsberegningen i bruksgrensetilstanden tar hensyn til både kryp, svinn og opprissingsgrad i alle snitt langs segmentet.

Operativsystem og systemkrav

Programmet er kompatibelt med Microsoft® Windows®-versjoner 7 og nyere.

Programmet er basert på Microsoft .NET Framework 4.5 og DirectX.
Grafikkort må ha full 3D-støtte og være DirectX 11-kompatibelt.
Anbefalt minimumskonfigurasjon er Intel Core i3 prosessor eller tilsvarende, med 2 GB RAM og 500 MB ledig diskplass.

Kjøp Focus Konstruksjon

 
 

Alle priser er oppgitt eks. mva.
For spørsmål angående våre priser eller produkter, ikke nøl med å kontakte oss!