Våre fornøyde kunder

Arealtek AS

Rådgivende ingeniør innen kommunalteknisk planlegging

Arealtek har 7 ansatte i Elverum og er et prosjekterende veg, vann- og avløpfirma, i tillegg til at de jobber med 3D-visualisering.

Les mer om Arealtek på deres nettsider: www.arealtek.no

De har følgende programmer: Autodesk Infrastructure Design Suite Premium, Autodesk Vehicle Tracking, Focus CAT Basis, Focus CAT Landskap, Focus CAT Veg, Focus CAT VA, Focus VARDAK og Focus Arealplan.

“En fordel med å benytte Focus Software er at vi jobber med norske standarder og Norske særformater som SOSI.”Lars Mosnes, Teknisk Tegner, Arealtek AS

Akvator AS

Planfag, tekniske fag og akvakultur

Akvator AS er lokalisert i Leirvik på Stord og har 38 ansatte.

Les mer om Akvator på deres nettsider: www.akvator.no

De har følgende programmer hos oss: Autodesk Building Design Suite Premium, Autodesk Infrastructure Design Suite Premium, Focus RAT Basis, Focus RAT Arkitekt, Focus RAT Brann, Focus RAT Bygg, Focus VARDAK, Focus Arealplan, Focus CAT Basis, Focus CAT VA, Focus CAT Veg, Focus CAT Landskap, Focus Konstruksjon.

“Focus Software har gjennom hele perioden vist villighet til å bidra med kurs, konsulentbistand og rådgivning på hvilken programmer som kan tilpasses vår prosjekthverdag. Vi gjorde et riktig valg med å velge Focus Software og Autodesk for å komme hit vi er i dag.”Kjell-Torodd Fitjar Bremskau, CAD-Ansvarlig, Akvator AS