Bli med på webinar!

Webinaroversikt


Fra fagmodell for landskap til IFC og NS 3420-beskrivelse

Torsdag 11. januar kl. 10:00 – 10:30

Se foredrag fra Oslo BIM Conference som gratis webinar –
I dette foredraget skal vi se på hvordan vi kan berike nye og eksisterende 3D fagmodeller i AutoCAD Civil 3D med informasjon. Her skal vi se på nye arbeidsflyter for å berike fagmodeller med objekt informasjon, samt helt ny funksjonalitet for berikelse og eksport av NS 3420-koder.Eksporter mengder direkte fra fagmodell til beskrivelse.

Se opptak


Tegningsproduksjon i Revit på en smart måte

Onsdag 6. desember kl. 10:00 – 10:30

Se foredrag fra Oslo BIM Conference som gratis webinar – vi viser fremgangsmåten for hvordan du kan produsere tegninger fra Revit-modellen din, og hvordan du gjør det best mulig.

Se opptak

Tematiske datakilder til AutoCAD Civil 3D og InfraWorks

Torsdag 7. desember kl. 10:00 – 10:30

Se foredrag fra Oslo BIM Conference som gratis webinar – Vi viser hvordan vi kan benytte bakgrunnskart i form av WMS-tjenester til AutoCAD Civil 3D og InfraWorks

se opptak

Koordinater og prosjektoppstart i Revit

Mandag 11. desember kl. 10:00 – 10:45

Se foredrag fra Oslo BIM Conference som gratis webinar – Få en innføring i bruk av koordinater i Revit. Lær hvordan man starter opp nye prosjekter, enten man har terrengfil eller har mottatt koordinater. Foredraget vil også inneholde nyttige tips og triks for prosjektoppstart.

Se opptak

Se gamle webinar

Se opptak av våre tidligere webinarer på vår Vimeo-kanal!

Ofte stilte spørsmål

 • Hva er et webinar?

  Et webinar er en presentasjon som vises live på din skjerm med bilde og lyd. Du trenger ikke mikrofon eller annet ekstrautstyr for å delta, bare din egen PC. Når du melder deg på får du tilsendt en link på e-post og før webinaret skal starte trykker du på denne linken for å delta. Du får da lyd gjennom høyttalere på din PC (eller hodetelefoner) og ser skjermen til foredragsholder på din egen skjerm.Du kan også stille skriftlige spørsmål underveis hvis det er noe du lurer på.

 • Hva koster et webinar?

  Det er gratis å delta på våre webinarer!

 • Vil webinaret bli tatt opp?

  De aller fleste av våre webinarer vil etter hvert gjøres tilgjengelig på vår kundeportal Min Side. For øyeblikket kan du se dem på vår Vimeo-side, her: vimeo.com/focussoftware

 • Andre spørsmål?

  Spør i vei! Send en epost til Tora hos Focus Software på tora@focus.no