Twinmotion – realistiske visualiseringer, nå en del av Revit!

Jan SkarsteinRevit, ProdukterLeave a Comment

Image

Twinmotion - nå en del av Revit

Twinmotion gir deg muligheten til å skape realistiske visualiseringer av dine Revitmodeller. Utivdelsen er nå en inkludert for alle som har en Revit eller AEC Collection

Visste du at du nå kan lage realistiske visualiseringer med Twinmotion i Revit?

Visualiseringsprogrammet Twinmotion ble nylig inkludert i Revit og Autodesk AEC Collection. Det betyr at du nå kan sette dine prosjekter ut i livet med visualiseringer som kommer til å ta pusten fra dine kunder! Har du oppdatering 2023.1.1 av Revit eller nyere så kan du logge deg på din Autodesk konto og laste ned Twinmotion under "All Products and Services".

NB: Hvis du oppretter en Epic Games konto når du registere deg for Twinmotion så får du tilgang til ekstra objektbiblioteker!

datarendret enebolig med fjell i bakgrunnen

Hva er Twinmotion?

Twinmotion er et visualiseringsprogram som bruker Unreal Engine til å skape realistiske visualiseringer av dine arkitektmodeller, rett fra Revit. Twinmotion gir deg muligheten til å sømløst, på noen få minutter importere dine Revitmodeller. Etter import vil endringer i Revit synkroniserers med Twinmotion, send endringene med ett enkelt klikk.

Rendering i sanntid

Endringer du gjør i modellen blir gjort i sanntid i fotorealistisk kvalitet i Twinmotion. Ingen gjetting, og ingen venting på rendering. Twinmotion har også støtte for VR så du og dine kunder kan få en virkelig følelse av prosjektet.

Lysetting

Arkitekter, fotografer, og videografer vet alle at lys er veldig viktig for å skape den rette stemmingen i en scene eller et bilde. Twinmotion gir deg full kontroll over lyssettingen og du kan se endringer i lys i sanntid. Skap akkurat den atmosfæren som du ønsker. datarendret interiør stue med spisebord

Titusenvis av elementer

Twinmotion selv inneholder over 10 000 elementer som du kan plasser akkurat hvor du vil. Noen av elementene er såkallte «Smart Assets», det betyr trær som vokser, dører som åpnes og lukkes, og mennsker som beveger seg, akkurat som i den virkelige verden. Revitelementer kan enkelt endres til mer visuelle Twinmotion elementer ved et tastetrykk.

Elementer betyr også materialer, brosteiner, vann, sand, jord og mye mer, gir deg muligheten til å lage akkurat den visualiseringen som du ønsker.

Hvis 10 000 elementer ikke er nok, så gir Twinmotion deg også tilgang til elementbibliotekene fra Quixel Megascans, og Sketchfabs som inneholder over 660 000 elementer.

datarendret park med trær i høstfarger

Fortell din historie – visuelt

Vis hvordan designet ditt ser ut når som helst på døgnet, når som helst på året, og i hvilket som helst vær. Løvet på trærne endrer også farger og faller ned.

Realistisk eller kunsterisk – det er opp til deg

Twinmotion er realistisk visualisering, men det gir deg også mulighet for kunsterisk utfoldelse. Forskjellige visualiseringer gir deg mulighet til å vise linjer, og utsnitt av byggninger som viser plassutnyttelse, og mye mer. datarendret bylandskap med kunsteriske filtre

Ta inn terreng fra Infraworks

Du kan ta inn store (eller små) terrengmodeller fra Infraworks inn i Twinmotion, og plassere prosjektet ditt i et realistisk landskap. Sett prosjektet inn i kontekst, og se hvordan det kommer til å se ut i et virkelig landskap.

datarendret fjellandskap i soloppgang

En del av Revit

Twinmotion er realistisk visualisering, men det gir deg også mulighet for kunsterisk utfoldelse. Forskjellige visualiseringer gir deg mulighet til å vise linjer, og utsnitt av byggninger som viser plassutnyttelse, og mye mer.

Vi hjelper deg i gang!

Vi har eksperter på Revit og visualisering. Vi hjelper deg gjerne i gang så også du kan lage fantastiske, realistiske visualiseringer av dine prosjekter!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *