Revit 2021 – Første BIM løsning som er dobbelt IFC4 sertifisert

Jan SkarsteinRevit, Produkter1 Comment

Image

Dobbel sertifisering av Revit 2021 - bygg og arkitektur

Bedre samhandling har alltid vært en sentral del av utviklingen av Revit. Samhandling kommer også til å være i fokus framover for Revit og Focus RAT.

Revit 2021 er det første BIM verktøyet som dobbelt (arkitekt og bygg) IFC4 sertifisert av bulingSMART International (bSI). bSI har lenge vært ledende på standarder for samhandling og filutveksling innen bygg og anleggsbransjen og har nå sertifisert Revit 2021 for Industry Foundation Class 4 for data (Reference View) for både arkitektur og bygg. Dette gjør tilgangen til referansedata, og samhandling på tvers av plattformer og produkter enklere.

Lang historie med buildingSmart i Norge

Focus Software var med å etablere IAI som senere ble til BuildingSmart i Norge, og har alltid lagt stor vekt på samhandling i BIM-modeller. Focus RAT, den norske utvidelsen av Revit er også IFC sertifisert. Det kommer flere krav til IFC leveranser, og utviklingen følges nøye av både Focus Software og Autodesk for å best kunne møte framtidens kundebehov.

Dette betyr at alle brukere av Revit 2021 kan være sikre på at standard eksport fra Revit er korrekt, og at data fra Revit havner på riktig sted i IFC modellen.

Revit 2021 inngår i Autodesk AEC Collection. Har du din Revit eller AEC Collection hos Focus Software får du også 25% avslag på dine Focus RAT lisenser.

Er du interessert?

Er du interessert i en Revit løsning for din organisasjon? Ta kontakt med oss.

One Comment on “Revit 2021 – Første BIM løsning som er dobbelt IFC4 sertifisert”

  1. Hei, Jeg ønsker å laste ned Revit programvare. Jeg er student på NTNU Gjøvik og skolen har abonnent angående tillatelse på bruk av dette programmet. Jeg ønsker å få License koden.
    Mvh
    Najib Heidari

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *