Nyheter i Byggasistenten 10.3

Jan SkarsteinOppdateringLeave a Comment

Image

Byggasisteten 10.3

Vi har lansert Byggassistenten versjon 10.3 og det betyr at du får tilgang til en rekke nye funksjoner og feilrettinger. Du får her presentert de viktigste nyhetene i denne siste versjonen av Byggassistenten.

Raporter og automatisk backup

Lawrence «Larry» Moore, fagkonsulent i Byggdata trekker spesielt fram den nye eksport funksjonen som gir degExcel-rapport basert på leveranse- og materialisten med automatisk opprunding til hele antall hvis enhet er satt til stk, pak, rul osv... denne eksporten er tilpasset importen til blant annet «Min Optimera».

I tillegg har Byggassistenten versjon 10.3 nå en automatisk back-up funksjon. Første gang et endret prosjekt lagres etter åpning, lages det først en backupfil på undermappen Backup, og en ny undermappe med samme navn som prosjektet.

Andre nyheter

Av andre nyheter som blir trukket fram er blant annet en ny standardmal, en bedre og mer oversiktlig hjelpeside som gjør det enda enklere å ta i bruk Byggassistenten.

Disse nye og forbedrede funksjonene gjør at Byggassistenten forsterker sin posisjon som et brukervennlig og pålitelig kalkulasjonsverktøy for håndverkere og takstfolk.

Feilrettinger 

I tillegg til de nye funksjonene er det også gjort feilrettinger og stabilitetsforbedringer i programmet.

Blant annet en korrigert visning av totalt tidsforbruk i dialogen «Rediger anvendelse». Som gjør at du nå får enda bedre kontroll over tidsbruken i dine prosjekter.

Nedlasting

Versjon 10.3 av Byggassistenten kan lastes ned på MinSide. Hvis du ikke har en Byggdata-konto er det gratis å registrere seg.

Er du interessert?

Er du interessert i hvordan Byggassistenten kan hjelpe deg å utføre effektive og pålitelige kalkyler? Ta kontakt med oss!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *