Ny CEO i Focus Software

Jan SkarsteinPressemeldingLeave a Comment

Thomas Ingebretsen tar over stafettpinnen fra Pål Eskerud

Sogelink, en ledende europeisk leverandør av programvare til profesjonelle innen infrastruktur, bygg og eiendomsforvaltning har gleden av å presentere utnevnelsen av ny daglig leder for deres norske datterselskap Focus Software 

Etter over 27 år som CEO for Focus Software, som ble et datterselskap av Sogelink Group i 2022, gir Pål Eskerud stafettpinnen over til ny leder for Norden: Thomas Ingebretsen. 

Thomas Ingebretsen har mer enn 20 års erfaring innen salg og markedsføring der han har levert fremragende resultater. Han har arbeidet for store internasjonale leverandører så vel som lokale forhandlere og han har brukt sine unike ferdigheter for å hjelpe team og bedrifter med å nå sine mål. 

Pål Eskerud, avtroppende daglig leder sier følgende: «Dette generasjonsskiftet har vært planlagt lenge. I dag er det riktige tidspunktet for å gi stafettpinnen videre. Jeg er glad for at vi har funnet en god løsning for generasjonsskiftet i firmaet.» Pål Eskerud vil påta seg en rådgiverrolle i selskapet i noen måneder fremover. 

Fatima Berral, administrerende direktør i Sogelink Group sier «Jeg vil uttrykke min oppriktige takknemlighet til Pål for hans betydelige bidrag til å styrke Sogelink som den ledende teknologileverandøren innen bygg- og anlegg i Europa. Hun er entusiastisk over å ønske Thomas velkommen som ny leder for Norden. Med hans unike kvaliteter og visjon har vi den rette lederen til å forme den fremtidige suksessen til Sogelink Focus Software». 

 

Thomas Ingebretsen understreker «Bygg- og anleggsbransjen har et stort uutnyttet potensial. Med Sogelinks løsningsportefølje er vårt mål å hjelpe våre kunder i å oppnå ønskede gevinster og å ta mer bærekraftige valg.» 

Thomas Ingebretsen tiltrådte rollen som leder for Norden 1. januar 2024. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *