Nok en vellykket Oslo BIM Conference

Geir StøvernArrangement, Oslo BIMconLeave a Comment

Tusen takk til alle som deltok på vår BIM-konferanse 6. november 2018. Det var en veldig spennende dag for oss, der både vi og våre eksterne foredragsholdere hadde jobbet lenge for å forberede en lærerik og hyggelig opplevelse.

Det ble totalt over 30 foredrag om programvare og verktøy til bruk av BIM i byggenæringen, med noe for både arkitekter og ingeniører. Vi fikk fortalt om våre planer og det vi har gjort for digitalisering av bransjen, og ikke minst fikk vi snakket med dere – våre brukere! Om hvordan arbeidsdagen deres kan løftes og gjøres enda mer tilpasset en BIM-arbeidsflyt.

Det er alltid veldig fint å se hvor mye dere er villige til å gi og dele til hverandre, både gode erfaringer, “best practice” og hva man kanskje ikke burde gjøre. Her ligger mye god førstehåndskunnskap og praktiske tips og råd. Dere er rause og kunnskapsrike og det har (som hvert år) vært en nyttig dag for oss, og som tilbakemeldingene viser ser det ut til å ha vært en nyttig dag for dere også! Vi har fått utrolig fin tilbakemelding, både konstruktiv og positiv:

Hele arrangementet var bra.

Jeg likte Perspektivsnarvei i Revit 19.1 😀 og selvfølgelig alle de fantastiske arrangørene og menneskene. TAKK for en lærerik dag

“Kjempeflott konferanse, både foredragene , og jeg synes det ble ganske vellykket å ha stående middag, man fikk snakket med mange flere.”

Jeg likte best de interessante foredragene: Dynamo, LookUpTables i Revit, ståldetaljering–

Det jeg likte best med arrangementet var møter og samtaler med kolleger og kontaktpersoner i næringen for utveksling av gode og viktige erfaringer for å dele kunnskap. Kunnskap om nye metoder, ny teknologi og forbedring i bruk av eksisterende verktøy for å bedre den generelle kompetansen i hele bransjen. Bekreftelse på hvor man selv står og hva man selv kan jobbe videre med det neste året.”

God kommunikasjon med arrangøren, veldig bra ekspertsamtale på slutten.
Lærerikt og inspirerende.
Dere viser interesse for oss og hvilke utfordringer vi har, og har veldig god kompetanse.

Nå skal vi ta med oss videre det vi har snakket og lært om, og sammen gjør vi BIM og bransjen generelt – bedre og bedre.

Så tusen takk igjen til alle som kom, vi håper å se dere alle igjen neste år!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *