Lansering av Focus Beskrivelse 21. januar 2020

Vi ønsker å invitere deg til lanseringen av vårt nyeste produkt: Focus Beskrivelse

Focus Beskrivelse er en skybasert webapplikasjon for utarbeidelse av anbudsbeskrivelser etter NS 3420, prosesskodene for veg og bane, eller etter egne standarder.

Glem installasjon, oppdateringer og flerbrukerproblematikk! Uansett hvor du eller ditt team er i verden, og uansett om dere bruker PC, Mac, mobil eller nettbrett, så er Focus Beskrivelse alltid tilgjengelig, og alltid oppdatert, også med de siste standardene.
 
Logg på, be inn samarbeidspartnere, og start utarbeidelse av anbudsbeskrivelser. Du styrer selv hvilke tillatelser teammedlemmene skal ha i prosjektet og i den enkelte entreprise.
 
Applikasjonen gir deg full oversikt over prosjektene og deres entrepriser. Du ser enkelt hvor langt prosjektet har kommet, og hvem som har gjort hva. Du kan ha entrepriser basert på både NS 3420 og prosesskoder i samme prosjekt.
 
Små feil kan være vanskelige å oppdage når du utarbeider en beskrivelse. Focus Beskrivelse advarer deg om feil, og hjelper deg å rette de opp. Du har også full oversikt over anbefalte supplerende koder.
 
Administrer utarbeidelsen ved å tildele oppgaver til teammedlemmene. Ferdigstill poster ved å markere de som korrekturlest og mengdekontrollert.
 
Glem fileksport/import og eposter for å få inn pristilbud! Når beskrivelsen er ferdig, publiserer du entreprisens prisforespørsel til Focus Anbudsportal med ett enkelt klikk. Der finner entreprenøren det han trenger for å levere et pristilbud. Når tilbudsfristen er ute, overføres automatisk tilbudene til Focus Beskrivelse, hvor de kan sammenlignes.

Under dette lanseringsseminaret viser vi en praktisk gjennomgang av Focus Beskrivelse, og viser deg hvordan programmets funksjoner kan hjelpe deg å forenkle og effektivisere utarbeidelsen av anbudsbeskrivelser. Vi viser også smarte arbeidsflyter, og det blir åpnet for spørsmål.

Arrangementet er gratis, men det er begrenset kapasitet, så vær tidlig ute!

Agenda:

10:00 - 10:15 - Registrering
10:15 - 10:35 - Velkommen ved Pål Eskerud, Daglig Leder
10:35 - 11:20 - Produktdemonstrasjon ved Arild Hovland, prosjektleder Focus Beskrivelse
11:20 - 12:00 - Spørsmål, mingling og enkel servering

Når?
Tirsdag 21. januar 2020 10:00 - 12:00

Hvor?

 

Hvordan kommer jeg meg dit?
Bil: vi har 13 gjesteparkeringsplasser rett utenfor (NB: husk parkometer!)

Buss Fra Oslo: Grønn buss nummer 250 mot Slemmestad / Sætre til stoppet "IKEA Slependen", derfra er det ca. 5 min å gå til oss.

Tog fra Oslo: Ta lokaltog mot Spikkestad eller Asker til Billingstad togstasjon, derfra er det ca. 13 min å gå til oss.

Tog fra Drammen: Ta lokaltog mot Oslo til Asker togstasjon, deretter buss nummer 270 mot Sandvika / Fornebu til stoppet "Billingstadveien", derfra er det ca. 5 min å gå til oss.