Focus Software blir eksklusiv forhandler av programvare til Boligprodusentene

Jan SkarsteinProdukter, Tools4BIMLeave a Comment

Fcus Software blir eksklusiv forhandler av AGACAD Ltd. sine Revit-applikasjoner TOOLS4BIM; verktøy for tre og metallstenderverk. Sammen med Focus Softwares øvrige programportefølje kan de nå tilby komplette løsninger for boligprodusenter, fra prosjektering, kalkyle, produksjon og videre ut på byggeplass.

Focus Software har som visjon å bidra til innovasjon og effektivisering av bygg- og anleggsnæringen og er aktiv i mange komiteer for åpne formater, standarder og videreutvikling av teknologi til bransjen. For eksempel er Focus Software aktive i komiteer for Bolig-BIM, BA-nettverket, Standard Norge og i SOSI referansegrupper.

«Som en naturlig fortsettelse av at vi har vært veldig aktive i Boligprodusentenes utvikling av NS 8360 og implementering av dette i Revit applikasjonen Focus RAT ønsker vi å benytte BIM-modellene videre i produksjon av boliger. Med Revit applikasjonen TOOLS4BIM kan vi nå generere stenderverk i vegger, tak og dekker og generere styringsfiler direkte til Weimann og Hundegger sager. Løsningen dekker vanlig precut og elemetbygg» sier Salgs- og Markedssjef Geir Støvern i Focus Software.

Focus Softwares markeds koordinator, Tora Teig legger til: ” Vårt samarbeide med AGACAD og salg av deres TOOLS4BIM Wood og Metal Framing vil gi våre kunder en tidsbesparende og fleksibel løsning i Revit, vi er overbeviste om at våre kunder kommer til å gjennomføre mange spennende prosjekter i tiden fremover. De fleste av våre kunder er i byggenæringen og vi vet at det hele tiden er ønsker om tidsbesparende og brukervennlig programvare. Denne løsningen basert på BIM-modeller i Revit gir helt nye muligheter i arbeidsprosessene fra design, via produksjon til byggeplass.»

Focus Software er allerede i gang med leveranser og opplæring av Boligprodusenter i det Norske markedet.

Om Focus Software

Focus Software AS er et norsk programvarehus som utvikler og selger BIM-programvare, konsulenttjenester, opplæring og brukerstøtte til byggenæringen. Firmaet ble etablert i 1996 og har i dag 40 ansatte, alle med erfaring og kompetanse innen byggenæringen. Focus Software AS selger sine løsninger til Norge, Sverige, Danmark, Island, Finland, Polen, Estland, Åland og Færøyene.

Om AGACAD

AGACAD Ltd. har vært involvert i profesjonell DAK og informasjonshåndteringsprogramvareindustrien i over 25 år. Forhandlere og kunder har tilgang til BIM-løsninger og Revit-løsninger i stadig vekst for å møte Autodesk Revit-brukere sine behov og krav. AGACAD har brukere i over 129 land – alt fra arkitekter, ingeniører og MEP-firma til internasjonale designfirma. Du kan lese mer om AGACAD her: www.aga-cad.com

Vi gleder oss til et spennende samarbeid med AGACAD sine verdifulle Revit-løsninger. Vil du vite mer om AGACAD Metal Framing eller Wood Framing? Kontakt oss for en demo eller mer informasjon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *