Focus Konstruksjon 2021 – Oppdatering 3

Jan SkarsteinFocus Konstruksjon, OppdateringLeave a Comment

Image

Se hva som er nytt i Focus Konstruksjon 2021.3

Resultattabell: Snittkrefter i knutepunkt

Siden det er mange av våre kunder som dimensjonerer knutepunkter har vi valgt å gjøre det enklere å få ut kreftene som opptrer nært et knutepunkt. Vi har derfor laget en ny resultattabell som lister opp alle knutepunktene i modellen, tilhørende segmenter og maks-/min-kreftene i knutepunktet. Denne tabellen kan man også eksportere til Excel.

Image

Skallsystem (tegnemodus)

Skallsystem var en av de store nyhetene i første versjon av 2021-versjonen av programmet, og mange av våre kunder har tatt funksjonen i bruk. Vi har nå gjort det tilgjengelig via å bruke tegnemodus for å sette ut et skallsystem. Dette gjør det vesentlig enklere å detaljmodellere skallsystemet.

Image

Verifiser modell: enda flere tester

Verifiser modell er en dialogboks som viser utfallet av tester vi gjør på modellen din. Testene kan enten gå igjennom, vise en advarsel eller vise at her er det noe feil i modellen. Siden flere av dere har etterspurt tester som kan kjøres her har vi valgt å utvide dialogboksen med enda flere tester.

Image

Nye tekniske godkjenninger og andre forbedringer

Programmet er oppdatert i henhold til nyeste tekniske godkjenninger for Hunton og Masonite.

Oppdateringen inneholder en rekke optimaliseringer og småforbedringer. Dette er basert på de kundeønskene som har kommet fra våre kunder.

Er du interessert?

For mer informasjon kan du kontakte oss og vi hjelper deg med en tilpasset løsning.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *