Focus Brukermøte skifter navn til Oslo BIM Conference

Jan SkarsteinArrangement, Oslo BIMconLeave a Comment

Hvert år bruker vi, våre samarbeidspartnere og våre kunder lang tid på å forberede en konferanse for å utveksle god arbeidsmetodikk, vise nye muligheter og diskutere framtidens verktøy i bygge- og anleggsbransjen. I alle år har vi kalt denne konferansen for “Focus Software Brukermøte”, eller bare “Brukermøtet” i muntlige former. Over årene har dette arrangementet blitt stadig større, i takt med det voksende engasjementet fra dere brukerne og fra andre aktører.

Som et resultat av dette har Focus Brukermøte vært det største arrangementet i Norge for brukere og eksperter i Autodesk-programvare. Og etter hvert som vi vokste ut av lokale etter lokale, har vi funnet ut at vi ønsker å gjøre denne utrolig fine dagen åpen for flere enn bare “brukere” av løsninger og programvare fra Autodesk og Focus Software. Her er det mye kunnskap å hente også for de som ikke er kunde av Focus Software.

Derfor har vi i år valgt å skifte navn på Focus Brukermøte til Oslo BIM Conference. Det var ikke så lett å finne noe som kunne favne alle de ulike fagområdene våre kunder jobber i. Men i stor grad er disse involvert i nettopp BIM (Bygningsinformasjonsmodellering). Om du så er veg eller vann- og avløpsingeniør, landskapsarkitekt, planlegger, byggingeniør, arkitekt, jobber hos en boligprodusent eller dimensjonerer bygg – så har du arbeidsverktøy og grav som er under stadig forandring. Vi holder denne dagen for å komme disse utfordringene i møte, og for å gjøre det beste ut av dem.

Så i år ønsker vi hjertelig velkommen til både nybegynnere og eksperter – vi sees på Oslo BIMcon den 8. november!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *