Focus Beskrivelse Release 12

Jan SkarsteinOppdatering, Focus BeskrivelseLeave a Comment

Image

Focus Beskrivelse Release 12

Vi kan med glede melde at vi har sluppet Focus Beskrivelse versjon 12. Focus Beskrivelse er en skybasert applikasjon, og oppdateringen skjer automatisk uten noe behov for nedlasting eller installasjon. I denne versjonen har vi gjort en rekke funksjonalitetsforbedringer og feilrettinger.

Forbedringer rundt rapport

Blant forbedringen i funksjonaliteten er det en rekke forbedringer i rapportene. Blant annet har skarpheten i bildene blitt vesentlig forbedret. I tillegg har innholdsfortegnelsen nå lenker du kan trykke på for å navigere i rapporten. For enda enklere og raskere oversikt. Ved visning av prosesskodeversjon i rapporter brukes nå prefiksene «SVV» og «BN» foran koder fra henholdsvis Vegvesenets og Bane NORs prosesskode.

Andre forbedrede funksjoner

Det er ikke bare rapporten som har blitt enda bedre. Blant andre funksjoner kan vi melde om at det nå automatisk legges til krav x) når man endrer mengderegel eller enhet. For en full liste over alle nye og forbedrede funksjoner, se endringsloggen.

Feilrettinger

I tillegg til ny funksjonalitet er det gjort feilrettinger på forskjellige områder. Blant annet rapporter, NS 3459 import og NS 3459 eksport. For komplett liste over alle feilrettinger, se endringsloggen.

Oppsummert

Focus Beskrivelse er den nye bransjestandarden for byggebeskrivelse som blir stadig bedre. Med en skyapplikasjon slipper du å tenke på installasjon av oppdateringer, alt blir lagt ut fortløpende. Hvis du er interessert i hvordan Focus Beskrivelse kan gjøre ditt arbeid med byggebeskrivelser mer effektivt, ta kontakt med oss!

Er du interessert?

For mer informasjon kan du kontakte oss og vi hjelper deg med en tilpasset løsning.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *