Autodesk BIM 360

Skyløsninger for

BIM 360 Docs
BIM 360 team
BIM 360 Build
BIM 360 Build
BIM 360 Design
BIM 360 Design
BIM 360 Glue
BIM 360 Coordinate

BIM 360 Team

BIM 360 Team er en skybasert dokumentløsning til utførelsen av et byggeprosjekt, for å kommunisere tegninger og BIM-modeller ut på byggeplass og samle informasjon fra byggeplassen til kontoret og for skybasert dokumentløsning for samarbeid på byggeprosjekter.

Dette er en løsning som muliggjør samarbeid på modellfiler i skyen og er en sentral lagringsplass for alle dokumenter i et byggeprosjekt. Du får også tilgang i webbrowseren, på mobilen og på nettbrettet ditt.

Modellfilene som ligger i BIM 360 Team kan du se på ved hjelp av Large Model Vieweren (LMV), som gjør at du kan se på f.eks. en Revit-modell på et nettbrett. I LMV kan du blant annet se alle egenskapene ved objektene og gjøre kommentarer på designet. Kommentarene som blir gjort har alle som er med i prosjektet tilgang til, med en gang du gjør kommentaren.

I BIM 360 Team har du mulighet til å dele designet ditt med eksterne. Du kan f.eks. dele en modellfil til en kunde, slik at de kan se en BIM-modell istedenfor 2D-tegninger. Kunden kan da se det samme som du ser i modellviseren, helt uten lisens eller registrering.

Du får full kontroll over versjonering på kontoret og på byggeplass vet du at du ser på siste versjon av tegningen. Du kan bruke nettbrett på byggeplassen for å se på tegninger eller BIM-modellen, gjøre merknader på tegning eller lage issues når det oppstår et problem. På issues kan du legge inn hvem som er ansvarlig for problemet, sette en frist for når problemet skal være løst og legge inn bilder.

I BIM 360 Team er det en omfattende tilgangsstyring som gjør det enkelt å gi f.eks. underentreprenører tilgang til de dokumentene og modellene som de behøver.

  • Dele og gå igjennom modeller når som helst fra desktop eller mobile enheter
  • Alltid ha tilgang til siste versjon av modellfiler og andre typer dokumenter
  • Sentralisere prosjektinformasjon
  • Ha full kontroll på versjonering
  • Se informasjonen i BIM-modeller, f.eks. Revit-modeller uten å ha Revit
  • Gi tilbakemeldinger til de andre i prosjektet

BIM 360 Build

Forbedre kvalitetskontroll og sikkerhet på byggeplass

BIM 360 Design

Bedre samarbeid i Revit® mellom kolleger og på tvers av kontorer og landegrenser.
Autodesk BIM 360 Design gir en felles arbeidsplass i Revit, slik at du nå kan samarbeide med andre på en enklere måte.
Samarbeid på tvers av disipliner, firmaer eller lokasjoner med sentralisert tilgang til Revit-modeller.

Med en kobling mellom BIM 360 Team og BIM 360 Design synkroniseres Revit-modellen din med skyen. Da kan alle prosjektdeltagere se endringer med en gang de er synkronisert uten behov for å laste ned en spesiell programvare. Med Large Model Viewer vises Revit-modellen i webbrowseren din uten å konvertere filen til andre formater, eller behov for nedlastning av filen.

Med BIM 360 Team kan du også laste opp alle andre type prosjektdokumenter og gjøre dem tilgjengelig for de ande prosjektdeltagerne!

For å ha et godt samarbeid krever det kommunikasjon mellom prosjektdeltagere.
Med BIM 360 Design kan du snakke direkte med andre prosjektdeltagere og dele informasjon med hele prosjektteamet. Du kan også dele skjermbilder av spesielle områder i Revit-modellen som trenger avklaring, og gi de som ikke har tilgang til Revit mulighet til å se modellen.

Siden BIM 360 Design er integrert i Revit sin worksharing-mekanisme vil «Communicator»-verktøyet informere alle prosjektdeltagere i Revit-prosjektet om endringer som blir synkronisert til den sentrale, skybaserte Revit-modellen. Slik kan alle parter holde sitt arbeid oppdatert.

Image

Ferdigstill prosjekter raskere

Gi teammedlemmer raskere tilgang til de siste modellene.

Image

Sikre flere prosjekter

Arbeid på prosjekter som krever avansert BIM-samarbeid, for eksempel prosjekter med flere anlegg, fellesforetak- eller IPD-leveringsmodeller, eller eksterne team.

Image

Koble sammen hele teamet

Forbedre kommunikasjonsflyten for bedre oversikt, raskere gjennomgang og godkjenninger for pro

BIM 360 Coordinate

Få bedre BIM-samarbeid ved å samstille modeller og fang opp kollisjoner og feil. For bedre multidisiplinkoordinering og oppdag kostbare feil allerede i planleggingsfasen.