Store nyheter: Støtte for IFC-filer i Autodesk BIM 360 Design

Jan SkarsteinOppdatering, Oppgradering, ProdukterLeave a Comment

Autodesk har kommet med store nyheter i BIM 360 Design Collaboration. Design Collaboration støtter nå IFC filformater. Dermed har Design Collaboration blitt enda mer tilgjengelig for dere som bruker verktøy og arbeidsflyter som baserer seg på IFC filformater. Dette gjør samarbeid og samhandling enda enklere for alle arkitekter, ingeniører og entreprenører.

Du får nå mulighet til å dele og bruke pakker:

  • Se IFC-data som en enkel modell, eller som en del av prosjektmodellen i BIM 360 Design Collaboration
  • Lag pakker basert på IFC data
  • Vis og del pakker med IFC data
  • Se og forstå endinger mellom IFC data versjoner
  • Lenk til og del IFC filer i skyen
  • Lag «issues» basert på IFC data

Administrer team og mapper med IFC filer

Du kan administrere IFC filene dine i prosjektfilmappen i BIM 360 Document Manager. Du kan veldig enkelt dra og slippe IFC filene dine fra nettleseren din og inn i Document Manager, eller ved å bruke Autodesk Desktop Connector.

Tidlinje og visningsmuligheter

Etter at det nye teamet er opprettet basert på anbefalingen til Document Manager kan IFC-filene vises på prosjektets tidslinje, og ta i bruk alle visningsfunksjonene som ligger i Design Collaboration. IFC filer kan samles sammen med Revit-filer i prosjektmodellen ved å bruke «team» fanen som gir deg mulighet til å vise eller skjule sammensatte modeller.

Endringsvisninger

Design Collaboration gir deg mulighet til å enkelt å se endinger i IFC filer. Dette effektiviserer arbeidsflyten da det blir enklere og raskere å sammenligne, og vise forskjeller mellom filversjonene.

Pakke-arbeidsflyt

Akkurat som du i dag kan enkelt pakke Revit-filer, så kan du også legge IFC filer i en pakke og dele pakken med de du samarbeider med i prosjektet. Denne funksjonen gir deg også mulighet til å effektivt administrere blandede pakker som inneholder både Revit- og IFC- filer.

Ønsker du mer informasjon om BIM 360 Design, eller ande BIM løsninger fra Focus Software, kan du ta kontakt med oss på firmapost@focus.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *