Focus Konstruksjon 2021 – versjon 21.6

Jan SkarsteinOppdatering, Focus KonstruksjonLeave a Comment

Focus Konstruksjon 21.6 banner

Nyheter innen massivtre og modelloppsett

Den siste oppdateringen av Focus Konstruksjon 2021 er klar, og publisert til brukerne. De viktigste nyhetene i versjon 21.6 er forbedret oppbygning av massivtre og forbedret modelloppset.

Webinar om nyhetene i Focus Konstruksjon 21.6

Fredag 26. februar holder vi et gratis webinar om nyhetene i Focus Konstruksjon 21.6. Meld deg på her!

Forbedret oppbygning av massivtre (CLT)

Nå kan man bygge opp CLT-tverrsnittet med et vilkårlig antall sjikt. For hvert sjikt kan tykkelse, fiberretning og materialkvalitet bestemmes helt fritt.

Image

Modelloppsett

Modelloppsett er en sammenslåing og omorganisering av de tidligere databasene for materialer, lasttilfeller, massetilfeller og utskriftsmaler. I tillegg er det lagt til tilsvarende håndtering av lastkombnasjoner, massekombinasjoner, lasttog og tidsfunksjoner. I modelloppsettet kan man lagre unna ønskede data til database, og hente det fram når det måtte passe. Man kan også spesifisere at at objekter fra databasen automatisk skal legges til i modellen når man oppretter ny modell.

Image

Forbedret snittvisninger

Det er flere forbedringer for snittvisning, særlig i forbindelse med resultatvising. Blant annet blir nå resultater og objekter som ligger foran eller bak snittet nå skjult i snittvisningen. Videre zoomer programmet til snittets innhold når en snittvisning aktiveres. Dynamiske hjelpelinjer vises nå også i snittvisning når man for eksempel setter ut et segment.

Optimaliseringer og småforbedringer

Av andre nyheter kan vi melde om en ny og forbedret hjelpeside som er enklere å navigere. Det har kommet en oppdatert slagretningsfunksjon for skyvedørerer. Man bruker en parameter "dørtype" for skyve- og foldedører. Tilhørende tekst til slike dører er også lagt til i innstillinger. Samt er det gjort en rekke feilrettinger i programmet.

Hele endringsloggen kan du finne i weboppdateringsverktøyet

Er du interessert?

Oppdateringen inneholder en rekke optimaliseringer og småforbedringer. Dette er basert på de kundeønskene som har kommet fra våre kunder.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *