Autodesk AEC Collection

Autodesk AEC Collection og Focus Software

- For digitalisering av hele byggenæringen

Uansett hva du jobber med innen byggenæringen trenger du programvare som gjør deg i stand til å levere og gjennomføre BIM prosjekter. 

Med programvare fra Autodesk og Focus Software er du godt rustet for leveranse av BIM prosjekter om du jobber med arkitektur, landskapsarkitektur, byggeteknikk, veg eller VA, som konsulent eller entreprenør.

Image
Image

Fordeler

All basis BIM bim programvare i en pakke

AEC Collection levert av Focus Software er en samling av Autodesk sin programvare til byggenæringen.  Her finner du programmer som AutoCAD, Revit, Civil 3D, Infraworks, Navisworks og en rekke andre nyttige programmer for bygg og anlegg.  Denne pakken danner basisgrunnlaget for din BIM programvare.

For å kunne levere BIM prosjekter etter norske standarder på en effektiv måte trenger du noe mer. Her er det programvaren fra Focus Software som hjelper deg.

Som arkitekt eller bygningsingeniør trenger du en Revit med mer futt for å jobbe raskere og kunne oppfylle norskes krav til BIM prosjektering.  les mer om Focus RAT her.

Som Landskapsarkitekt, VA eller Veg ingeniør trenger du en Civil 3D med utvidet funksjonalitet og maler for å kunne prosjektere etter norske standarder og håndbøker. Les mer om Focus CAT her. Les gjerne om Focus VARDAK også.

Jobber du med utarbeidelse av Areal og reguleringsplaner eller grunnerverv? Les mer om Focus Arealplan og Focus Grunnerverv her

Og en nyhet til dere alle som jobber med NS3420 eller prosesskode beskrivelser, ta en titt på Focus Beskrivelse. Her gjøres alt i skyen, ingen installasjon, jobb flere i samme beskrivelse samtidig, til del oppgaver og hent mengder direkte fra Revit eller Civil 3D.  Les mer om Focus Beskrivelse.

Og er du bygningsingeniør og gjør beregninger av bygningskonstruksjoner, sjekk ut Focus Konstruksjon 2D eller 3D.  I tillegg til at dette er avansert brukervennlig FEM programvare har vi en god norsk brukerstøtte som også kan forklare hva som ligger bak beregningene og svarene du får.

Kontakt oss for tilbud

Focus Software har støttet bygg og anlegg bransjen i 25 år.

Vi har flere programmer som utvider Autodesk sine løsninger for det norske BA markedet.

Start prosessen nå og kontakt oss for å se hva vi kan gjøre for deg og din bedrift.
Vi hjelper deg med å komme i gang med AEC collection og avdekke evt andre behov.