Rask og effektiv detaljprosjektering for store og små VA-prosjekter i Norge

Digitalisering av VA-faget begynner her. Fra kumbunn til topplokk, kan du enkelt og raskt prosjektere hele, eller del av VA-anlegg.

 • Digital prosjektering fra topp til bunn. Det er ingen hemmelighet at VA-faget henger etter på det digitale, og mengden etterslep på VA-anlegg blir ikke mindre. Her får du en løsning som kan effektivisere arbeidshverdagen gjennom smarte digitale løsninger.

 • Raskt og enkelt å komme i gang. Kan du tegne i AutoCAD? Ja da har du alt du trenger for å begynne å detaljprosjektere VA, det kommer til å gå som en lek.

 • Tilpasset norske forhold, norske standarder, norske produsenter og norsk brukerstøtte. Du unngår trøbbel med utdaterte og irrelevante standarder, og du slipper å bruke tid på å selv tilpasse verktøyene du bruker.

 • Står du fast? Vår brukerstøtte* er på norsk og består av dyktige VA-ingeniører som står klar for å hjelpe deg, uansett hva du måtte lure på. Du unngår misforståelser som kan lede til dyre feil og tapt produktivitet.

Vil du begynne å prosjektere? Ta kontakt med oss >>

Mer om Focus VARDAK for VA

Focus VARDAK er en AutoCAD/Civil 3D applikasjon som siden 1986 vært det mest populære verktøyet i Norge for detaljprosjektering av kummer og rør.

Det store produktbiblioteket inneholder over 10.000 produkter fra Norske og internasjonale produsenter som betyr at modellen du lager er realistisk og relevant for den virkelige verden. I Focus VARDAK kan du jobbe i 2D eller 3D, alt etter hva du selv foretrekker.

Brukerstøtte består av dyktige VA-ingeniører. Uansett hva du måtte slite med så er vi klare for å hjelpe deg.

Konsulenttjenester* - trenger du hjelp med større VA-prosjekter? Våre flinke ingeniører kan hjelpe deg med å finne smarte løsninger på dine problemer.

  Ditt navn (obligatorisk)

  E-post (obligatorisk)

  Telefonnummer (obligatorisk)

  Firma

  Melding

  Tilpasset Norske prosjekter

  Mulighet for 2D og 3D

  Over 10.000 produkter i biblioteket

  Fleksibelt årlig abonoment