Focus RAT

Norsk applikasjon til Autodesk Revit® for smartere arbeidsflyt tilpasset norske prosjekter

Focus RAT for Revit

Focus RAT er en applikasjon til Autodesk Revit® som tilpasser programmet til norske prosjekter.

Applikasjonen består av grunnmodulen Focus RAT Basis, som du kan utvide med fagspesialiserte moduler for Arkitekt, Brann og Bygg.

Focus RAT Basis

Focus RAT Basis gir deg bred støtte for norske filformater, og inneholder gode verktøy som forenkler og effektiviserer kjedelige oppgaver i Revit.

Denne modulen er nyttig for både arkitekter og ingeniører, her finner du f.eks. filter og SOSI-Import, en biblioteksutforsker som gir tilgang til hele Focus Software sitt elementbibliotek samt verktøy for å forberede modeller for leveranse. Focus RAT Basis er rett og slett grunnlaget for en enkel hverdag i Revit.

 

Effektiv renummerering

Gjør det enklere å ha kontroll på nummerering av objekter i modellen.

Hold orden i biblioteket

Få tilgang til Focus Software sitt skybibliotek med Revit-elementer. Du får også en egen biblioteksutforsker for å håndtere, sortere, søke i og filtrere Revit families. Der kan du også merke de objektene du bruker oftest som favoritt så de er lett tilgjengelig.

Eksporter tegning til PDF

Enkel eksport av tegning fra Revit-modellen til gode PDF’er.

Beskrivelse fra Revit-modellen

Focus RAT Beskrivelse ligger i Focus RAT Basis, og tilbyr brukerne muligheten til å kunne berike modellen med data fra NS3420, NS3450 og NS3451. Deretter er det mulig å ta ut data fra modellen strukturert slik at Focus Anbud kan sette opp et anbudsdokument som inneholder alle data valgt av bruker. Dette gir et utgangspunkt for å produsere beskrivelse.

Taggefunksjonalitet

Focus RAT Beskrivelse inneholder metoder for å tagge med 3420, 3450 og 3451 kode på instanse- og typenivå. Tagging på typenivå er for å kunne klargjøre «ferdige» elementer med standardkoder for bruk i senere prosjekter.

Ikke-modellerte elementer

Med Focus RAT Beskrivelse har du mulighet til å tagge elementer ved modellen som ikke er modellert, som maling og forskaling.

Kontroll

Du får full kontroll over hva som er tagget i modellen din med hjelpeverktøyene i modulen. Disse hjelpeverktøyene isolerer, markerer eller velger elementer etter smarte filter.

Innhold i Focus RAT Basis


Se webinar om RAT og Revit her

Våre fornøyde brukere

«Importering av SOSI-filer og behandling av koordinatinformasjon i Focus RAT er noe jeg bruker nesten hver dag.»Tomas Westerholm, Hellvik Hus AS

Abonner på Focus RAT Basis


Trykk på knappen for å sende oss en e-post 🙂

 
 

Alle priser er oppgitt eks. mva. og forutsetter Subscription/abonnement hos Autodesk via Focus Software.
For spørsmål angående våre priser eller produkter, ikke nøl med å kontakte oss!

Utvid Focus RAT Basis


Focus RAT Basis

Les mer

om Focus RAT Basis

Les mer


Focus RAT Arkitekt

Les mer

om Focus RAT Arkitekt

Klikk her

Focus RAT Brann

Les mer

om Focus RAT Brann

Klikk her

Focus RAT Bygg

Les mer

om Focus RAT Bygg

Klikk her